Привіт зі Львова – для бахмутян

Привіт зі Львова – для бахмутян

Під час перебування на відкритті виставки творчої майстерні “Оберіг” в Марійському товаристві “Милосердя” у самому центрі Львова одній з наших активісток було передано цікаве вітання: черговий номер “Ветеранського вісника” з опублікованими трьома матеріалами , авторами яких є  добрі друзі нашого міста і нашої організації.

На примірнику вісника є підпис:” Нашій славній ГО “Бахмут Український” від авторів Люби Орлевич та Всеволода Іськіва. Львів 2018 р”.

Сина пані Люби знають багато патріотів Бахмута. Він в складі Першої медичної роти ім.Пірогова був в нашому місті. А пан Всеволод приїздив у складі “культурного десанту” до Бахмуту у 2016 році, передавав свої книжки для нашої бібліотеки. Ці двоє шановних львів’ян неодноразово радо зустрічалися з бахмутянами і у своєму рідному місті.

Також, слідкуючи за подіями у нашій організації зі Львова, вони дізналися про важку хворобу нашого колишнього керівника Валерія Белевіча і передали для нього 200 грн. Від серця до серця пролягає шлях розбудови часливої і процвітаючої України.