В Бахмуті почала роботу група Об’єднання дружин та матерів бійців – учасників АТО

В Бахмуті почала роботу група Об’єднання дружин та матерів бійців – учасників АТО

Крім статутної діяльності, “Бахмут Український” вважає за необхідне підтримувати всі громадські ініціативи, які несуть конструктив в життя громади міста і країни. В багатьох містах України створені відокремлені підрозділи ГО «ОБ’ЄДНАННЯ ДРУЖИН ТА МАТЕРІВ БІЙЦІВ УЧАСНИКІВ АТО». І в Бахмуті ініціативна група, до якої входять дружини учасників АТО, почала роботу.

“Бахмут Український” підтримав активісток і запропонував перші зустрічі проводити в своєму офісі. Друзі, підтримуйте дівчат, бо вірішувати проблеми разом завжди простіше. Розповсюджуйте об’яву, приходьте самі!

24 травня 2017 року, о 16.30, в приміщенні торгового комплексу «Лілія», 3 поверх, офіс Бахмута Українського, відокремлений підрозділ ГО «Об’єднання дружин та матерів бійців учасників АТО» у м. Бахмут проводить зустріч з дружинами, матерями учасників АТО, самими учасниками АТО.

Ви запрошуєтесь на дискусію з актуальних проблем з якими ви стикаєтесь з подальшим оформленням і відправленням звернення до ГО «Об’єднання дружин та матерів бійців учасників АТО» у м. Київ, депутатів Верховної Ради, Міністерства соціальної політики, Міністерства оборони України

Ми чекаємо на зустріч з Вами. Допоможемо самі собі.

ГО «Об’єднання дружин та матерів бійців учасників АТО» у м. Бахмут