"Бахмут Український" запрошує містян на передачу вогню з Вифлиєму

"Бахмут Український" запрошує містян на передачу вогню з Вифлиєму

Усі світові скаути, й українська пластова делегація в тому числі, приймають Вифлиємський вогонь, що мандрує до нас прямо з місця народження Христа.

Протягом місяця, аж до Різдва Христового, у пластунів традиційно починається естафета, метою якої є поширення Вифлиємського вогню в кожну українську домівку. Члени Пласту занесуть ВВМ у лікарні, сиротинці, геріатричні пансіонати та родинам загиблих воїнів АТО. Українські скаути не оминатимуть і лінії фронту: цього року пластуни поширять символ миру по всій передовій військового конфлікту на Сході України, таким чином приносячи трохи добра в окопи.

Пластуни беруть участь у цій міжнародній акції вже 22 рік поспіль. Пласт – Національна скаутська організація України є неполітичною молодіжною організацією. Це середовище однодумців, де в пригодах молодь самовдосконалюється та вчиться відповідальності, щоб творити майбутнє України. Метою Пласту є сприяти всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді, та свідомих, відповідальних і повновартісних громадян України.

Передача Вифлиємського Вогню Миру відбудеться 23-го грудня о 14,00 на площі Свободи 1, біля ДК ім.Мартинова 

Подія на ФБ:

https://www.facebook.com/events/750858791951093/