Польській гурт "VOLOSI" дуже сподобався бахмутчанам (Фото, Відео)

Польській гурт "VOLOSI" дуже сподобався бахмутчанам (Фото, Відео)

Вперше в Бахмуті з концертом гурт “VOLOSI”. Для оцінки цього дійства важко підібрати слова. З перших хвилин музика взяла в полон і не відпускала до самого кінця. Вона то піднімала нас до небес разом з голубами і несла над чудовим містом і ми милувалися його краєвидами згори, то легко спускала на воду і ми пливли вулицями-каналами на човнах… Раптом ми помічали, що наші ноги пританцьовують бо всидіти під чудовий вальс або під запальний “Чардаш” дуже важко. Мелодія змінюється і занурює всіх в замок з привидами або просто в роздуми.

VOLOSI 013

А ще було дуже цікаво слідкувати за музикантами. Вони справжні віртуози і артисти. Весь час їх інструменти між собою вели діалог. Вони ніби сперечалися, підбурювали один одного, то вели себе задирикувато, то ніби насміхалися, то показували свою пихатість, то доброзичливість…

DSCN1138

Час магії музики пролетів швидко і непомітно А так  не хотілося виходити з цього полону. Слухачі двічі викликали артистів на “Біс”.

VOLOSI 006

Дякуємо АртПолю та розважальному центру “Перемога” за чудову можливість приймати в місті зірок такого рівня. Пишаємося, що були партнерами такого чудового дійства.