Волонтер "Бахмута Українського" отримав почесну волонтерську нагороду

Волонтер "Бахмута Українського" отримав почесну волонтерську нагороду

Микола Козловський, який с перших днів військового протистояння стал до лав бахмутських волонтерів, отримав орден від ГО “Спілка бійців та волонтерів АТО “Сила України”. Цю почесну волонтерську нагороду Миколі Леонидовичу передали за клопотанням бійців та командирів 30 бригади – легендарної “Тридцятки”, яка захищала Бахмут, а потім виходила зі страшного котла біля Дебальцевого. 

– Ми з сином возили хлопцям їжу, теплі речі, ліки, шукали у бахмутчан для них холодильники та пральні машинки. Дякуючи усім, хто постійно надавал допомогу  “Бахмуту Українському”, ми мали змогу реагувати на потреби хлопців на самій передовій. Вони приїздили к нам, а ми – до них. Багато місяців вирішували питання про допомогу разом з комбатом Ігорем Івановичем. Дуже хвилювалися, коли хлопці виходили з-під Дебальцевого, – розповідає Микола Козловський. 

orden-kolya

Це не перша нагорода волонтера “Бахмута Українського”: за постійну допомогу армії він та його родина, яка підтримувала діяльність голови родини, отримали волонтерську медаль та Подяки від різних підрозділів та батальйонів.

medal-kolya

kolya-podyaka

podyaka-kolya