У Бахмуті поховали воїна ЗСУ, що загинув під Маріуполем

У Бахмуті поховали воїна ЗСУ, що загинув під Маріуполем

На Мариупольскому кладовищі поховали 40-річного бахмутчанина Вячеслава Ковальова, що загинув 23 липня під Маріуполем. Міна прилетіла у бліндаж, загинуло чотири воїна, один отримав тяжкі поранення. 

До служби в ЗСУ за контрактом Вячеслав пішов разом з молодшим братом, якого мобілізували. Захисника втратила велика багатодітна родина – у Вячеслава лишилися батько, шестеро сестер та братів.

Провести у останню путь воїна 54-го окремого розвідувального батальйону (ЗСУ) прийшли рідні, друзі, побратими, представники військомату, громади Бахмута та Слов’янська , волонтери “Бахмута Українського”. Про сміливість та завзятість бійця розповіли його товарищи по службі, вшанувала пам’ять загиблого секретар міськради Світлана Кіщенко, сказали слова вдячності волонтери та активісти. 

На жаль, місто, яке вже не раз ховало своїх захисників, ще не вміє робити це з потрібним масштабом. Через відсутність інформації, віддати шану захиснику Вітчизни змогли не багато бахмутчан. Хоча доносити інформацію про героїв з Донбасу, які гинуть за незалежність України, мало би бути важливою частиною інформпростору нашого регіону та України в цілому.