Ольга Жаровська “Богородиця – Покровителька України” в Бахмуті, 13.08.2016 р

Ольга Жаровська “Богородиця – Покровителька України” в Бахмуті, 13.08.2016 р

З 13.08 по 18.08 в Бахмуті та Бахмутському районі відбулося 12 благодійних концертів-молитов «Богородиця – Покровителька України» оперної співачки зі Львова, випускниці Львівської консерваторії ім. М. В. Лисенка, солістки Львівського органного залу, професора Ляшенського університету (Сичуань, Китай), члена Громадської Ради «Святий Юр» Ольги Жаровської.  

Концерти було виконано перед бійцями 54 бригади, спецпризначенців з м. Хмельницька, батальону ім. Кульчицького, мешканцями м. Бахмуту, с. Званівка, Роздолівка, у храмі Преображення Господнього с. Званівки. У програмі концерту прозвучали класичні твори композиторів від XVI до XX ст., а також композиторів сучасності. 

Після виступів співачка передала бійцям зони АТО книги відомого сучасного українського письменника Мирослава Дочинця «Вічник», «Криничар», «Горянин», які безкоштовно передано автором для бібліотечек українських військових.

IMG_9365 IMG_9374 IMG_9383 IMG_9385 IMG_9399

Концерт класичної музики виконувався співачкою в умовах канонади вибухів перед військовими та мешканцями, в концертному залі соляної шахти, чудовий сердечний спів підтримував та запалював дух, скриплював віру в набуття миру та спокою в нашій України.

Вступ

Запис виступу