Хлопчику Юркові від пані з Київа – невеличка допомога

Хлопчику Юркові від пані з Київа – невеличка допомога

Бувають випадки, коли підтримка дуже потрібна. Тому дуже дякуємо нашій помічниці з Київа – Оксані Шевченко, яка передала 1000 гривень для потреб дітей-переселенців. 

Така нагода випала саме сьогодні. Волонтери “Бахмута Українського” передали ці гроші родині з Дебальцевого, в якій виховується хлопчик Юрко, дитинка-інвалід. Мати та хлопчик  змушені два тижні тому переїхати з села до Бахмуту, бо квартиру, яку вони там наймали, продали. Батько – служить, тому рідко його бачать вдома. Мати не може вийти з дому без хлопчика, не те, щоб піти на роботу…

Всі знають, що зараз робиться з виплатами для переселенців. На жаль, при переїзді родині видали нову довідку, яка не має чинності без печатки Міграційної служби. А печатки зараз ставити заборонено законом. Замкнуте коло! Так ось, поки чиновники ломають голови, як не порушувати закон, родина лишилась без виплат для дитинки-інваліда та без адресної допомоги на винаймання житла. А ліки, харчування, одяг для хлопчика?!!!

Тому ці гроші, які ми передали родині, зайвими не будуть. Фото ми не робимо з поважних причин, але якщо ви бажаєте допомогти хворому хлопчику, дзвоніть на нашу “горячу лінію” чи переказуйте гроші на нашу волонтерську картку з поміткою “для Юрка”. Ми обов’язково передамо!