В Бахмуті відсвяткували День захисника Вітчизни (ФОТО)

В Бахмуті відсвяткували День захисника Вітчизни (ФОТО)

В Бахмуті відсвяткували День захисника Вітчизни – до міста з’їхались артисти, майстри, військові та представники місцевого самоврядування з всієї області. 

Найбільшою популярністю користувалась виставка військової техніки, яка в цьому році вразила і великих, і малих. Окрім цього, незважаючи на зливу, що тричі починалась, протягом всього дня для бахмутян та гостей міста виступали різні оркестри, колективи, артисти. Окремо можна було подивитися на виступи юних спортсменів і навіть собак- професійних помічників військових. 

“Бахмут Український” приєднався до святкування, дарував всім військовим подарунки- продукцію ТОВ “Аромат”, біля нашого намету можна було потренуватися в плетіння маскувальної сітки. До речі, окрім дітей та дорослих, які залюбки допомагали волонтерам, до плетіння приєдналися наші давні друзі- краматорські “Бджілки”, які разом з учасниками акції теж приїхали на свято. Після акції дружні волонтери побували в гостях в офісі “Бахмута Українського”, де за чашкою кави поділилися планами. 

Всі волонтери Бахмута ще раз вітають наших захисників за свободу та мир в нашому місті! І запевняють: у вас надійний тил, ми завжди поруч!