В День безпородних тварин дім знайшла Паша Ангеліна!(ФОТО)

В День безпородних тварин дім знайшла Паша Ангеліна!(ФОТО)

Сьогодні в Бахмуті пройшла акція, яка була присвячена Дню безпородних тварин. Бахмутське товариство захисту тварин “Лада” запросила містян та громадські організації підтримати акцію, щоб активізувати роботу з вирішення питання пухнастих безхатченків в Бахмуті.

Для дорослих та дітей були проведені веселі ігри та вікторини: розваги з веселим клоуном, аквагрим, надувні кульки, можливість виліпити з пластиліну тваринок для майбутнього мульфільму, Школа чемного поводження з тваринами. 

Всі присутні могли взяти участь в благодійному ярмарку, де продавалися роботи місцевих майстринь та яскраві календарі з зображенням тваринок, які знаходяться під опікою “Лади”. Волонтери розповідали та наочно доказували необхідність масової стерилізації тварин для запобігання зростання кількості безпритульних собак та котів в місті. 

Своїм мистецтвом поділилися вокальні колективи Будинку культури Бахмутського району, а також відома багатьом бахмутчанам група “Часи”. Всі присутні мали змогу погуляти в парку з тваринками, що прийшли на акцію разом з волонтерами “Лади”.

Під час акції дім шукали два котики, п’ять цуциків та дорослі стерилізовані собаки, які мешкають в “Ладі”. Також вибрати собі улюбленця можна було по фотографії, які розмістили на стенді.

Додому поїхала щаслива дівчинка- Паша Ангеліна(так її назвали таксисти, які спочатку подумали, що то хлопчик). Цуцика привезли до залізничного вокзалу військові, які витягли її з браконьєрської пастки. Тепер вона буде охороняти дім та дарувати радість двом дітлахам! Не купуйте тварин- беріть їх з притулку! 

Ця акція стала прикладом спільних зусиль багатьох громадських об’єднань, політичних партій та звичайних громадян, які вирішили робити разом корисні та важливі справи. Не чекаючи входження до якихось офіційних рад чи груп- просто за вимогами свого серця!