"Бахмут Український" відсвяткував Великодень на передовій

"Бахмут Український" відсвяткував Великодень на передовій

Сьогодні відвезли паски та крашанки хлопцям, що боронять Україну на передовій у Луганській області. Військові отримали освячені символи Великодня, креми від ТОВ “Аромат”, історичні книжки. 

DSCN1238

Під час нашої зустрічі на позиції було тихо та тепло, були чутні тільки дзвінкі голоси весняних птахів. Нас зустріли військові та вірні друзі- собаки, деякі з яких вже третій рік несуть службу разом з військовими. 

DSCN1244

Під час привітання познайомилися з двома військовими, які вже три роки воюють. Хлопці з Вінниччини, були майже у всіх гарячих точках цієї війни. Кажуть, що зараз українська армія вже схожа на військо, бо пам’ятають, як це було у 2014 році, коли все вивезли на собі волонтери. Військові вже не скаржаться на їжу та одяг, розповіли, що мають достатньо приладів та зброї, зручно, як для польових умов, облаштували свій побут. Але чоловіки були дуже вдячні за подарунки, які їм зігріли серця далеко від дому, де їх чекають дружини та діти. Кажуть, що вже зрозуміли: на Донбасі є різні люди. І дуже багато тих, хто їм допомагає та приєднується до боротьби з ворогом: навіть з населених пунктів на лінії фронту до ЗСУ йдуть хлопці, щоб відвойовувати свою землю. 

DSCN1240

DSCN1241

DSCN1242

DSCN1243