Картини, діти та тварини: ФОТО зі свята

Картини, діти та тварини: ФОТО зі свята
На площі пройшли цікаві виставки та вернісажі, ляльковий театр та показ мод пухнастих улюбленців, працювала відкрита бібліотека. 

площадь2

В верхньому лівому кутку фото – вражаюча картина. “Тривожні вісті. 2014”. Стримані кольори, композиція, речі, які вибрав автор для зображення… Все без слів говорить, що відбувається за межами полотна, і наче в тебе, як в глядачеві б’ється серце автора.

холст

 
Другий рік експонуються ці фото. Вони були на нульовій в наметі-їдальні, в шкільних та студентських класах, висіли просто неба і біля штабів , напевне всіх військових підрозділів, які стоять біля нашого міста. І кожен раз багато людей, уважно придивляючись до кожної світлини, знову і знову переживають кожен своє. Так твориться простір нашої майбутньої держави – великої і незалежної. Важливо знати і ніколи не забувати ті важкі та тривожні дні.

площадь3

Наша маленька школа №1. А ось її учні. Це саме вони своїм виступом на фестивалі “Дике поле” спонукали Сергія Жадана планувати ще один візит до Бахмута. Бойовий гопак – не танець, це елемент самооборони козаків. Красиві і гармонійні рухи дають силу і впевненість, можливість захистити себе і слабкого від нападів підступних ворогів. В гурті є козаки і козачки.

гопак

– В дитячому садочка для мене було найчарівніше свято – ляльковий театр. За завісою ховалася чарівна таємниця, яку не дуже хотілося розгадати. Я була заворожена рухами ляльок на імпровізованій сцені. Вони жили, розмовляли, в них були свої печалі і радості. І нехай деякі з них були не нові, або зшиті самими вихователями, їхні чарі над дитячими душами не ставали від того меньшими, – такі спогади підслухали ми на площі під час лялькового театру від немолодої пані, яка спостерігала за наївними маніпуляціями діточок з гарними, яскравими ляльками.

ляльки2

Ця пані жалкує, що майже всі діти вперше приймали участь в ляльковому театрі. Такий наш комп”ютерізований час.

ляльки6

Але так природньо дитині, міняючи ролі, вчитися життю за допомогою ляльок…

ляльки5

А поруч був ще один цікавий театр- собачої моди. Дівчата та хлопці – захисники тварин продемонстрували патріотичну моду для своїх улюбленців.

собаки3

 
Які, до речі, шукають нових власників та дім. 

собаки 2

Чудовий театр – дитячий та тваринний! Дякуємо всім учасникам за радісні хвилини минулого і теперішнього дитинства!

площадь1