В нас в гостях- Миколайчук-фест!

В нас в гостях- Миколайчук-фест!

Наше славетне місто відвідали Миколайчук – Фест з українськими піснями та фестивальними фільмами. Їх дуже щиро зустрічали мешканці Бахмута та члени громадської організації «Бахмут Український».

Лоцман2

До нас завітали гості з Києва, Черкащини та Гуцульщини, які подолали відстань у 1600 кілометрів, щоб дати концерти нашим захисникам та мешканцям різних міст Донбасу. Це незабутнє свято нам подарували лауреати конкурсу української пісні Миколайчук – Фест та артисти Народної філармонії Тетяна Школьна, Oksana Nikitiuk, Antonina Bidniuk-Klotska, Наталія Шолєва, Галіна Лоцман та кінорежисер Дмитро Глухенький. Вони відвідали декілька підрозділів, які базуються в Бахмуті, а ввечері дали фінальний концерт мешканцям міста в Кинотеатр “Победа”.

Лоцман3

Не зважаючи на втому від багатоденної гастрольної поїздки, наші гості змогли, українською піснею та жартами, своєю енергетикою поєднали всіх, хто прийшов на даний захід. Глядачі ще довго не хотіли відпускати виконавців, але все гарне, на жаль, дуже швидко закінчується!

Лоцман4

Від щирого серця, всі присутні, дякували організаторам та виконавцям цього заходу, а на останок разом заспівали пісню про Україну та зробили спільне фото на пам’ять!!!

лоцман1