У Бахмуті люди перекрили рух через відсутність води (фото)

У Бахмуті люди перекрили рух через відсутність води (фото)

Ранок біля бахмутського виконкому видався спекотним: біля двох сотен мешканців мікрорайону Східний вийшли вимагати негайного вирішення питання з питною водою.

Мітінг_Бахмут_21.06_початок

-Ми вже місяць майже не маємо можливості купатися, готувати їжу, вибачайте, ходити в туалет- бо в нас немає води. У таку спеку- це просто геноцид! – впевнена жителька однієї з вулиць мікрорайону Олена.

Мітінг_Бахмут_21.06_біля виконкому2

Протестувальники прийшли до виконкому, вимагаючи владу пояснити, чому у їхніх кранаї немає води. До них вийшли усі заступники мера, секретар міської ради, керівники відділів. Але протестувальники вимагали пристунітсь Олексія Реви, який, за словами чиновників, у відпусці. Активісти припускають, що НП трапилось саме через недбалість мера та його підлеглих: тільки-но віремонтований водогін не витримав навантаження через порушення при його встановленні. 

Мітінг_Бахмут_21.06_перекрили рух

Інформація, яку подали працівники виконкому, не влаштувала змучених спрагою, тому вони вирішили перекрити рух авто на центральній вулиці. Зупинилися тролейбуси, у місті утворились великі черги на зупинках, було багато автівок, що не могли проїхати. 

клюев все

“Безводною хвилею” змило і атавізм, який залишився від нардепа Клюєва: активісти зняли зі стін його приймальні таблички про його діяльність. Бо самого Клюєва тут не бачили вже два роки.